Colin Farrell Turkey 1st & Fan Page
Türkiyenin tek Colin Farrell'in Fan Sitesine
Hoşgeldiniz
Lütfen:

JARED LETO

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

JARED LETO

Mesaj tarafından LETO Bir Salı Ağus. 19, 2008 11:22 pm




Jared
Joseph Leto 26 Aralık 1971 doğumlu Amerikan aktör ve müzisyendir. Aktör
olarak ilk performansını Jordan Catalano rölünde My So-Called Life'da
gerçekleştirmiştir. Kariyerinde dönüm olan film Requiem for a Dream
olmuştur.


Ailesi

Leto Bossier City, Louisiana'da doğmuştur. Shannon isminde bir abisi ve babasının ikinci evliliğinden iki erkek kardeşi vardır.



Eğitimi

Newton North High School - Graduated in 1989
Flint Hill Preparatory, Oakton, Virginia
Emerson Preparatory, Washington, DC
University of the Arts in Philadelphia, Pennsylvania
School of Visual Arts, New York

Müzik

Jared
30 Seconds to Mars grubunun gitaristi ve vokalistidir. 2 albümleri
çıkmıştır: 2002 yılında gruplarıyla aynı ismi taşıyan 30 Seconds to
Mars ve 2005 yılında A Beautiful Lie.


Filmografi

Chapter 27 (2006) (post-production) Mark David Chapman
Lonely Hearts (2006) Raymond Fernandez
Lord of War (2005) Vitaly Orlov
Alexander (2004) Hephaistion
Panic Room (2002) Junior
Highway (2002) Jack Hayes
Sunset Strip (2000) Glen Walker
Requiem for a Dream (2000) Harry Goldfarb
American Psycho (2000) Paul Allen
Girl, Interrupted (1999) Tobi 'Toby' Jacobs
Fight Club (1999) Angel Face
Black and White (1999) Casey
The Thin Red Line (1998) Second Lieutenant Whyte
Urban Legend (1998) Paul Gardener
Basil (1998) Basil
Switchback (1997) Lane Dixon
Prefontaine (1997) Steve Prefontaine
The Last of the High Kings (1996) Frankie Griffin
How to Make an American Quilt (1995) Beck
Cool and the Crazy (1994) (TV) Michael
My So-Called Life (1994) TV Series Jordan Catalano [/size]


En son LETO tarafından Salı Ağus. 19, 2008 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

_________________
avatar
LETO
Colinfarrell-tr Kurucusu

Kadın
Mesaj Sayısı : 159
Yaş : 27
Nerden : ANKARA
İş/Hobiler : çizim
Lakap : Mrs.Leto
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : Yürüyen karizma!!!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://www.30stmturkiye.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından LETO Bir Salı Ağus. 19, 2008 11:24 pm









En son LETO tarafından Salı Ağus. 19, 2008 11:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

_________________
avatar
LETO
Colinfarrell-tr Kurucusu

Kadın
Mesaj Sayısı : 159
Yaş : 27
Nerden : ANKARA
İş/Hobiler : çizim
Lakap : Mrs.Leto
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : Yürüyen karizma!!!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://www.30stmturkiye.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından LETO Bir Salı Ağus. 19, 2008 11:28 pm

colin&jared


















_________________
avatar
LETO
Colinfarrell-tr Kurucusu

Kadın
Mesaj Sayısı : 159
Yaş : 27
Nerden : ANKARA
İş/Hobiler : çizim
Lakap : Mrs.Leto
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : Yürüyen karizma!!!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://www.30stmturkiye.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından |::ArI£$::| Bir Çarş. Ağus. 20, 2008 1:59 pm

ohhh döktürmüşüzzz!! bnde ekliim biraz..
avatar
|::ArI£$::|
2.ADMİN
2.ADMİN

Kadın
Mesaj Sayısı : 92
Yaş : 25
Nerden : ADB xD
Lakap : |i-shen|
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : türk yüzlü irlandalım...sana hayranım bitanem ya!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://30stmturkiye.the-up.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından forever_colin Bir Perş. Ağus. 21, 2008 12:28 am

saol..
tanıyorum biçok filmden ...
gözler harika yalnız colin duymasın ama
avatar
forever_colin
Co-Admin
Co-Admin

Kadın
Mesaj Sayısı : 80
Yaş : 28
Nerden : ist
Nasılım :
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 15/08/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından LETO Bir Perş. Ağus. 21, 2008 5:48 pm

oww tanıosun güzel hadı bıraz dahah eklimm Wink



_________________
avatar
LETO
Colinfarrell-tr Kurucusu

Kadın
Mesaj Sayısı : 159
Yaş : 27
Nerden : ANKARA
İş/Hobiler : çizim
Lakap : Mrs.Leto
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : Yürüyen karizma!!!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://www.30stmturkiye.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından |::ArI£$::| Bir Perş. Ağus. 21, 2008 9:08 pm


















avatar
|::ArI£$::|
2.ADMİN
2.ADMİN

Kadın
Mesaj Sayısı : 92
Yaş : 25
Nerden : ADB xD
Lakap : |i-shen|
Nasılım :
Colin\'e söylemeliyimki : türk yüzlü irlandalım...sana hayranım bitanem ya!
Points : 0
Reputation : 0
Kayıt tarihi : 12/08/08

Kullanıcı profilini gör http://30stmturkiye.the-up.com/

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: JARED LETO

Mesaj tarafından Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz